Nové obchody a služby: motorkářský obchod, ale i pánské kadeřnictví

Obyvatelé Radotína se mohou těšit na další nové obchody a služby: veganské bistro, prodej motocyklů a vybavení pro enduro, drogerie, ale i pánské kadeřnictví. Tak ať dobře slouží!

Nové obchody a služby: motorkářský obchod, ale i pánské kadeřnictví

Obchod s dětským secondhandovým oblečením, který se nachází na ulici Vrážská hned naproti vlakovému nádraží, vystřídá během dubna pánské kadeřnictví. Pánové se budou moci těšit na nejmodernější střihy zkušených kadeřnic.

Vše pro cestování na motorkách vám nabídne nový motorkářský shop, který otevře v obchodních prostorách na ulici Výpadová (vedle čerpací stanice) Milan Holý, dlouholetý instruktor a majitel Enduroškoly. Vybrat si budete moci nejen z velkého množství doplňků pro motosport, ale i speciality pro camping. Ve stylové prodejně si budete moci prohlédnout (i zakoupit) zánovní i nové stroje BMW, v letní sezoně bude k dispozici půjčovna a v nabídce je i celá řada akcí, například enduro tábor pro děti.

Hned vedle tohto shopu najdete veganské bistro, ke kterému časem přibude i kurz jógy pro dospělé a děti.

A jak jsme informovali dříve, již brzy otevře svou novou prodejnu Drogerie Teta, která na stejném místě vedle supermarketu Albert vystřídá !starou dobrou" radotínskou drogerii.

 

Fotogalerie

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit
Eva Kottková
Dnes je 29. ŘÍJNA, tedy půl roku po DUBNU a na "rohu, po secondhandovém oblečení" je stále prázdno. Má redakce nějaké aktuální informace? Děkuji.EK