Žijeme Radotínem. Stejně jako Vy!

Milí Radotínští,

vítáme Vás na novém portálu, který bude mapovat veškeré dění v našem Radotíně. Na tomto místě budete nacházet seriozní informace o všem, co se děje v naší městské části - pozvánky na kulturní, společenské či sportovní události, aktuality z radnice, přehled akcí v radotínských obchodech či denní menu vybraných restaurací.

Žijeme Radotínem. Stejně jako Vy!

Součástí portálu je tzv. Adresář, v němž si budete moci najít firmu či řemeslníka z Radotína a okolí. Veškeré služby budete moci následně hodnotit a komentovat. V Adresáři najdete také nejrůznější spolky, sportovní kluby a kroužky pro děti. I ty pak budete moci hodnotit tak, aby si mohli zejména rodiče udělat obrázek, jak který klub či kroužek funguje.

Nechceme kopírovat webové stránky radnice Prahy 16. Žijeme Radotínem je především komunikační web, na němž si budou moci registrovaní čtenáři sdělovat své názory na dění v naší městské části prostřednictvím chatu, vyjádřit své stanovisko v anketách, ale také napsat vlastní článek! Pokud máte potřebu sdělit Radotínským zajímavou zprávu, zaregistrujte se (zde) a prostřednictvím profilu vložte svůj příspěvěk na tento portál. My jej vydáme hned následující den.

Jsme teprve na začátku. Proto omluvte případné úvodní nedostatky, například chybějící či nepřesné údaje v Adresáři apod. Jakékoliv výtky, připomínky či náměty nám pište na adresu zijemeradotinem@gmail.com.

Žijete Radotínem? Pak jste na tomto portále správně. Vítejte u nás!

Redakce

 

Radotín cíl                                                                                         Aby byl Radotín ještě lepší. To je náš cíl!

 

 

 

 

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit