Ski a Bike Centrum právě otevírá. V Radotíně tak vzniká nové sportovní i společenské centrum

Přímo v centru Radotína, hned za železničním přejezdem, dnes otevřela své prostory společnost Ski a Bike Centrum Radotín. S celkovou plochou areálu kolem 8 500 metrů čtverečních půjde o jednu z největších prodejen cyklistického a lyžařského vybavení v České republice.

Ski a Bike Centrum právě otevírá. V Radotíně tak vzniká nové sportovní i společenské centrum

Ski a Bike Centrum působí v Radotíně už od roku 1988. Vzhledem k boomu, který cyklo a lyžařské odvětví v posledních letech zažívá, už firmě staré prostory nestačily. A tak se firma rozhodla rekonstruovat objekty bývalé Vindyšovy továrny v bezprostřední blízkosti radotínského vlakového nádraží. Finanční injekci zajistil společnosti miliardář Pavel Bouška, majitel předního světového výrobce krmiva pro psy a kočky Brit.

Multifunkční centrum kromě klasického prodeje sportovního vybavení či půjčovny nabídne i řadu dalších služeb, jako například testování kol, a to přímo v novém areálu či Body Geometry Fir Retül, což je odborné nastavení kola podle parametrů jezdce. Součástí areálu bude také restaurace, dětské hřiště, ale i zázemí pro firemní akce, worksopy či semináře.

"Jednotlivé služby budeme spouštět postupně, protože některé části prostor ještě dokončujeme. Ale počítáme například s tím, že budeme cyklistům nabízet depot, kde si budou moci odložit kolo, osprchovat se a vlakem pokračovat do práce. Testovali jsme také příměstký dětský cyklistický tábor, který určitě budeme od příštích prázdnin nabízet a využijeme i prostor pro pořádání nejrůznějších přednášek, ale i koncertů. A v neposlední řadě budeme část prostor nabízet k pronájmu pro privátní akce," vyjmenovává Lukáš Princ, spolumajitel Ski a Bike Centrum Radotín.

Společnost Ski a Bike Centrum Radotín se v cyklooblasti již dlouhodobě zaměřuje na značky Specialized,, TREK, Cervelo a Cannondale. V nových prostrách si milovníci cyklistiky vyberou i veškeré doplňkové vybavení, ale i funkční oblečení či obuv. Součástí prodejní plochy je i prodejna dětského sportovního vybavení Skibi, která ve dvou podlažích nabídne dětské oděvy, obuv, ale i batohy a dokonce i hračky a knihy.

Nová restaurace v Radotíně
Na své si přijdou i milovníci gastronomie. Právě MUSA Restaurantu věnovali majitelé Ski a Bike Radotín velkou pozornost. V perfektně zařízené kuchyni budou vařit vyhlášení šéfkuchaři - Tomáš Mezera, který přišel z restaurace La Bottega bistroteka, jeho zástupcem bude Karel Rosenheim se zkušenostmi v Restauraci Na Kopci a v rámci Kampa group.

"Provoz restaurace bude v několika krocích. Nejdříve začneme s denním menu, a to vždy se čtyřmi jídly a polévkou. Zatím bude restaurace otevřena do osmé hodiny večerní. Časem počítáme s večerním provozem ´a la karte´. Půjde o speciální gastronomii z čerstvých potravin s tím, že jídelníček budeme měnit zhruba za jeden až dva měsíce," říká Lukáš Princ.

Podle něho bude obědové menu v cenové relaci od 120 do 160 korun, večerní jídla se budou pohybovat od 220 do 350 korun. Přes den pak budou v restauraci k dispozici slané a sladké snacky. Čepovat se bude plzeň a speciální cykloosma.

Jak vypadá nové Ski a Bike Centrum Radotín? Podívejte se na fotografie:

IMG_4505.JPG

 IMG_4489.JPG

IMG_4519.JPG

IMG_4514.JPG

IMG_4538.JPG

IMG_4530.JPG

IMG_4522.JPG

IMG_4523.JPG

IMG_4478.JPG

IMG_4477.JPG

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit