Vietnamsko-thajskou kuchyni ochutnáte už i v Radotíně

Mexická restaurace, čínská bistra, turecký kebab a nyní už i vietnamsko-thajská restaurace. Nabídka exotických kuchyní v Radotíně se rozrůstá. Poroste i jejich kvalita? To ukáže čas...

Vietnamsko-thajskou kuchyni ochutnáte už i v Radotíně

V pondělí 28.11. se v ulici Matějovského otevřela asijská restaurace Pho Radotín. V její nabídce jsou pokrmy vietnamské a také thajské kuchyně. Z předkrmů nechybí jarní rýžové závitky či grilované krevety, nudlové polévky si můžete vybrat s krevetami, kuřecím či hovězím masem, ale třeba i s tamarínem či tofu.
V nabídce hlavních jídel dominují smažené nudle všeho druhu, grilované kuřecí stehno či pečená kachna (což spíše připomíná čínskou kuchyni), ale na jídelním lístku najdete také udon nudle (podle některých zdrojů jde spíše o typickou japonskou kuchyni) s hovězím, kuřecím masem či krevetami, pad thai (thajské nudle často zapečené s vejci) či vietnamský hotpot (vývar, ve kterém najdete maso, zeleninu, krevety atd.).
Na své si přijdou i vegetariáni či vegani, kteří si mohou vybrat například smažené tofu se zeleninou, smaženou brokolici na česneku či nudle se zeleninou.

A jaké jsou ceny? Ceny polévek se pohybují od 35 do 110 korun (tolik dáte za rybí polévku), smažené nudle vyjdou kolem 90 korun, za pečenou kachnu dáte 139 Kč a za udon s krevetami 149 Kč. Za vietnamský hotpot s mořskými plody pro 6 osob dáte 3000 korun.

Interiér restaurace je prostý, o to snad nápaditější a chutnější bude kuchyně.

Tak tedy dobrou chuť!

 

Fotogalerie

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit
erl hi
POZOR POZOR POZOR jídelní lístek je neaktuální.