Radotín budou i nadále řídit občanští demokraté

Radotínští občané si nadále přejí, aby jejich radnici vedl tým dosavadního starosty Karla Hanzlíka. Ve volbách to dali jasně najevo - radotínskou ODS volilo 72 procent voličů!

Radotín budou i nadále řídit občanští demokraté

Vláda na radotínské radnici bude díky drtivému vízětstvé ODS zcela jistě opět jednobarevná, tedy modrá. Občanští demokraté pod vedením Karla Hanzlíka totiž získali ve volbách 12 mandátů, duhová koalice TOP09, KDU a Zelených, která šla do voleb pod názvem Společně pro Radotín, bude mít v zastupitelstvu dva své zástupce, Piráti pak jednoho.

Podle našich kuloárních informací sestaví ODS opět pětičlennou Radu, která by měla mít novou členku - učitelku základní školy a trenérku lakrosu Simonu Barákovou, která získala ve volbách druhý nejvyšší počet hlasů (2352). Prvním místostarostou pravděpodobně zůstane Miroslav Knotek (získal 2325 hlasů). Starostou samozřejmě zůstane Karel Hanzlík.

V Zastupitelstvu Městské části Praha 16-Radotín znovu zasedne profesor gmynázia Luděk Sedlák, jednička kandidátky Společně pro Radotín a hudebník Jan Matěj Rak, který se díky preferenčním hlasům vyhoupl na druhé místo tohoto uskupení. Pirátem v radotínském zastupitelstvu pak bude Martin Zelený.

 

 

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit