Obsah portálu Žijeme Radotínem můžete tvořit i vy!

Baví vás psaní a chtěli byste se pravidelně podílet na obsahu portálu Žijeme Radotínem? Máte nějakou novinku, která by mohla zajímat obyvatele Radotína? Nebo máte zájem vyjídřit se k nějaké aktuální problematice naší městské části - k fungování radnice, školy, ke službám? Žádný problém, stačí se zaregistrovat (třeba jen přes facebook) a na portál můžete psát vlastní příspěvky, glosy, komentáře či tipy na akce v Radotíně a okolí.

Obsah portálu Žijeme Radotínem můžete tvořit i vy!

Registrace na portále Žijeme Radotínem je jednoduchá. Pokud máte profil na Facebooku, registrace se provede automaticky, stačí jen vepsat do políčka pro přihlášení své jméno z FB profilu a registrace se provede automaticky. V případě, že nejste na Facebooku, vepíšete do registračního formuláře (na tomto místě) jméno, příjmění, e-mailovou adresu a zvolené heslo, to potvrdit v e-mailové schránce a hned můžete psát komentář či článek.

Jak psát články?
Kliknutím na své jméno, které se po přihlášení objeví v pravém horním rohu, se dostanemete na svůj profil a tam kliknete na odkaz Založit nový článek. Otevře se vám formulář, kam napíšete text, titulek, můžete přidat fotografie a pak už stačí jen klinkout na Uložit. Článek se dostane do naší administrace a my jej obratem vydáme.

Na portále si budete moci přečíst kromě aktualit o dění v Radotíně například nové recepty, připravované společně s Pinií, obchůdkem se zdravou výživou (pokud máte své zajímavé recepty, neváhejte je na portál vložit), brzy přibudou tipy na výlety i cyklovýlety. Na portál můžete vkládat i své vlastní reportáže, fotoreportáže či příběhy.

Tipy na akce, inzerce, adresář firem
Součástí portálu je tzv. Adresář, v němž si budete moci najít firmu či řemeslníka z Radotína a okolí. Veškeré služby můžete následně hodnotit a komentovat. V Adresáři najdete také nejrůznější spolky, sportovní kluby a kroužky pro děti. I ty pak budete moci hodnotit tak, aby si mohli zejména rodiče udělat obrázek, jak který klub či kroužek funguje.

Každý registrovaný čtenář si může vložit na portál svůj inzerát. Inzerce je bezplatná.

Pokud chcete upozornit obyvatele Radotína na nějakou kulturní či společenskou akci, kliknete přímo na homepage v pravém sloupci na odkaz Tipy, akce, slevy a opět se vám otevře políčko pro vkládání tipů, ale i akcií obchodů, restaurací a jiných služeb. Provozujete-li obchod, restauraci, kavárnu, ale třeba i e-shop, můžeme vám nabídnout vydávání slevových kuponů pro občany Radotína a okolí.

Zkrátka, portál Žijeme Radotínem je tu pro pro všechny a proto, aby se nám všem žilo v Radotíně co nejlépe!

Žijete Radotínem? Pak jste na tomto portále správně. Vítejte u nás!

Vaše Redakce

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit