Ostrov objevů: Kurzy pro děti v Radotíně již od února 2017!

Přestaňte se nudit doma se svými dětmi! Klub Beránek Radotín nabízí aktivní, český program Ostrov objevů pro děti ve věku 1-3 roky. Neváhejte a přijďte se podívat na prezentaci tohoto unikátního programu, která proběhne v pondělí 16.1. od 19 hodin na adrese Vrážská 1562, Praha 5 Radotín - fitness Radotín.

Ostrov objevů: Kurzy pro děti v Radotíně již od února 2017!

Ostrov objevů je unikátní program pro děti, který na základě různorodých multismyslových aktivit stimuluje správný rozvoj mozku dítěte. Program je určen pro děti od 15 do 36 měsíců v doprovodu jednoho z rodičů. Program probíhá ve skupinách šesti až devíti dětí. Jednotlivé kurzy jsou pečlivě sestaveny a rozděleny dle věku dítěte, s ohledem na míru jeho vývojového stupně.
Kurz obsahuje 10 lekcí, které jsou tématicky rozdělené. Každý týden se se svým dítětem dostanete na jiný ostrov plný nového poznání a budete spoluobjevovat a prožívat spoustu nových multismyslových dobrodružství. Tematické rozdělení je pestré: les, zvířata, ovoce, louka, voda, tělo, oblečení, dopravní prostředky, vaření, počasí.
Aktivity pro děti jsou sestaveny tak, aby při nich docházelo ke stimulaci všech pěti smyslů (zraku, sluchu, hmatu, čichu a chuti) a tím se povzbuzoval fyzický, citový a sociální vývoj dítěte, jeho jazykové dovednosti, koordinace a schopnost koncentrace, vše nezbytné pro přirozený vývoj dítěte.

Ostrov objevů je úžasný návod pro rodiče, jak s dětmi doma pracovat, mluvit, co jim ukazovat. Jak při tom všem povzbuzovat fyzický, citový a sociální vývoj dítěte, jeho jazykové dovednosti, koordinaci a schopnost koncentrace.

Pokud Vás tento program pro děti zaujal, můžete se vydat na ukázkove hodiny ZDARMA, které probíhají v Radotíně na adrese Vrážská 1562 a to v tyto termíny:

 

Středa ráno 18.1 (9:00) (10:00) (11:00)

Čtvrtek odpoledne 19.1 (15:00, 16:00, 17:00)

Pátek ráno 20.1 ( 9:00) ( 10:00) (11:00)

 

NA VŠECHNY AKCE JE NUTNÁ REGISTRACE: kacka.beranova@volny.cz, tel.:775910380
Více informací o tomto projektu najdete na www.ostrovobjevu.cz nebo na www.batolephd.cz

 

ostrov objevu

 

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit