Co nabídne druhý adventní víkend?

Máme pro Vás další nejen kulturní tipy, jak prožít druhý adventní víkend.

Co nabídne druhý adventní víkend?

Radotín

Sobota 3.12. od 9 do 13hodin Vánoční dílny v ZŠ Radotín.

Sobota 3.12. od 15hodin Kulturní středisko U Koruny Proč straka nenosí červenou čepici – pohádka pro nejmenší děti o Vánocích v lese.

Sobota 3.12. Adventní jarmark v Petrklíči od 10 do 16hodin - čeká Vás předvánoční dílnička s papírem, divadelní představení, adventní tvoření, společné hudební jamování. Vše se bude konat v Zahradní tříde Broučků (vedle Kulturního střediska U Koruny)

V neděli 4.12. od 17hodin se uskuteční  druhý adventní koncert. Tentokrát se bude konat v kostele farního sboru Českobratrské církve evangelické v Radotíně.

 

Černošice

Mikulášské trhy sobota 3.12. od 10 do 18 hodin Centrum Vráž - nakoupíte zde dárky, svíčky, koláčky, jmelí, voňavé nápoje a dobroty a načerpáte předvánoční náladu. Na závěr přijde Mikuláš, čert a anděl.

Neděle 4.12. Mokropeská kaplička Přijďte s námi na koledu – tradiční vánoční koledování s Pramínkem.

 

Zbraslav

Adventní zbraslavské jarmarky proběhnou v sobotu 3.12. od 9 do 13hodin.

Divadlo J. Kašky uvede v sobotu 3. prosince od 15.00 hodin marionetovou pohádku Čertův švagr. Po představení proběhne Mikulášská návštěva.

 

Třebotov

Mikuláš a čert ve Tvrzi Třebotov. Každý den od 3. do 5.12. od 16 do 20hodin. Peklo ve sklepení, nebe v kapli, občerstvení na nádvoří. Vstup 100 Kč za osobu.

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit