Tip na víkend: River Food festival a otevírání biotopu

Radotínský biotop zahajuje v sobotu 13. května letošní sezonu koncertem Viléma Čoka a dalších kapel. Pokud se chystáte spíše do centra Prahy, doporučujeme navštívit River Food Festival na smíchovské náplavce. Čeká na vás mimo jiné skvělá gastronomická show, exkuzivní vína i atrakce pro děti včetně ruského kola!

Tip na víkend: River Food festival a otevírání biotopu

První ojedinělý food festival na vodě River Food Festival se uskuteční na Smíchovské náplavce v Praze od 12. do 14. května 2017. Návštěvníci se mohou těšit na restaurace na vodě, tropický ostrov, noční market, jazzový koncert, výstavu obrazů, cooking show a mnoho dalšího. V areálu bude několik nápaditých odpočinkových zón, jako je písečná pláž, lehátka na pontonech, piknikování v parku nebo sezení ze sena, sudů apod.
Představí se desítky skvělých kuchařů z celého světa, kteří návštěvníkům nabídnou nejrůznější delikatesy, jako například peruánské hovězí srdce, chobotnici po galícijsku, japonské jakatori. V deli zóně budou moci návštěvníci ochutnat ústřice, sardinská vína, šneky, kávu z české pražírny, luxusní čokoládové pralinky, lanýže, tropické ovoce nebo molekulární kuchyni. Chybět nebude sekce food trucků, kde se představí to nejlepší ze street food nebo čajovna umístěná v pantheon stanu.
Po celé tři dny je připraven bohatý doprovodný program. Vystoupí stand up comedy Na stojáka, Skety, Václav Koubek nebo Ukulele Orchestra. V sobotu a neděli se uskuteční výstava umění a následná dražba obrazů – Free Art Friday. Organizátoři připravili pro návštěvníky překvapení, v podobě obřího kola, ze kterého si budou moci prohlédnout celý festival pěkně z výšky. Více informací k programu najdete na www.riverfoodfestival.cz.
Pokud byste raději zůstali v Radotíně, neváhejte navštívit biotop. V sobotu ve 14.00 hod. se biotop slavnostně otevře pro letošní sezónu a při té příležitosti vystoupí Vilém Čok&Bypass a také kapely Nolem a Old Galaxy D. Připraveny jsou také dětské atrakce, taneční vystoupení či výtvarná dílna.

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit