Kam s dětmi o prázdninách?

Letní prázdniny jsou za dveřmi a většina rodičů již delší dobu řeší, jaký program dětem na prádniny připraví, kdo je bude hlídat či na jaký tábor pojedou. Pro ty rodiče, kteří ještě nemají rozhodnuto, kam s dětmi o prázdninách, přinášíme přehled příměstských táborů v Radotíně a okolí.

Kam s dětmi o prázdninách?

Už několik let pořádá příměstské letní tábory Centrum Robinson. To nabízí pro děti z Radotína vě věku 5-12 let hned sedm termínů. Děti si mohou vybrat ze dvou témat: Lov Pokémovů a Sportovní týden. V ceně 2890 korun na týden je zahrnut výlet a vstupné do Lanového centra nebo do ZOO Praha. Do lanového centra zavítáme v rámci sportovního týdne, kromě lanových překážek pro malé i velké se děti vyřádí na originálním dětském hřišti. ZOO děti prošmejdí v rámci programu Lov Pokémonů naživo, zároveň navštíví i novou atrakci – amazonskou vesnici Bororo. Zatím všechny termíny jsou voolné, více informací najdete zde.

Sportovně nadané děti mohou využít nabídky Letního příměstského tábora na radotínském stadionu, který vedou absolventi FTVS. Tábor se uskuteční ve dnech 14.-18.srpna a více se o něm dozvíte na tomto místě. A podpobně zaměřený je i příměstský tábor Tomáše Vodičky.

Rodičům, kteří chtějí své děti zdokonalovat v jazykových znalostech, doporučujeme příměstské tábory s angličtinou či němčinou, které pořádá Channel Crossings. Vybrat si můžete podle věku dítěte týdenní tábory  snázvy Kovbojové, Průzkumníci, Detektivové či Redaktoři. Jednotlivé termíny a ceny najdete zde. Také Angličtina Radotín pořádá letní příměstský tábor pro děti od devíti do dvanácti let, a to ve dvou termínech - předposlední a poslední srpnový týden.
 
A zabrousíme také do okolí. Zajímavé tábory nabízí černošický klub Ottománek. Vybrat si zde můžete keramicko-fotografický, plavecký či sportovní tábor s bohatým programem, hrami a pěšími túrami. Z témat si můžete vybrat například Světem zvířat (pro předšolní děti), Prázdninové toulky, Čtyři živly či Ladění těla. Podrobný program a ceny najdete na tomto místě.
 
Pokud by se vaše děti chtěly vydat po letním putování přírodou, do světa za zvířaty, nebo k pramenům potoků, můžete využít nabídky černošické organizace Jeden strom. Více se dozvíte zde.
 
JoJoGym, sportovní centrum Dobřichovice, pořádá příměstský tábor v týdnu 10.7.-14.7. Na děti čeká trampolína, lezecká stěna, molitanová jáma, míčové hry atd. Přihlásit můžete své dítě zde.
 
Grain Space pořádá letní příměstské tábory s jógou, tancem či kung-fu. Tábory jsou podle organizátorů pořádány v nádherném zeleném prostředí pod Vyšehradem s výhledem na Pražský hrad. Více se dozvíte zde.
 
Máte další tipy na letní příměstské tábory, anebo sami pořádáte tábory? Můžete napsat komentář ke článku či vlastní příspěvek nebo pozvánku, které vám zveřejníme.
 
 

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit