Údržba zeleně v naší městské části

Dobrý den Radotíňáci,
chtěl bych se s vámi podělit o mou nemilou zkušenost s místními zahradníky či firmou, která se nám stará o zeleň.

Údržba zeleně v naší městské části

Předem bych rád podotkl, že na snímcích je zachycené jen naše auto, protože nikdo z ostatních zaparkovaných, až takto zaflákané vozidlo neměl. Nerozumím tomu, proč k tomuto vůbec došlo, automobil jsem nafotil a budu vše konzultovat s místními zastupiteli, protože oni si tuto firmu najali a je tedy na nich, aby sjednali nějakou nápravu a jsem zvědav jak se k celé pro mě nešťastné věci postaví.

Automobil, mám zhruba měsíc, takže pro mě je novým vozem, které jsem si umyl v myčce, nechal navoskovat a teď tohle! Ne jen, že je zaflákané od posekané trávy, která nejde dolů, díky lepivé šťávě kterou obsahovala, ale dnes po dojetí na myčku uvidím, zda se jednalo jen o trávu a nebo i částečky prachu a kamínků, které mohli na laku vozidla zanechat nenávratnou stopu v podobě poškozeného laku. 

Kolem obrubníku, bylo použito strunové sekačky, která má ve spodní části ochranný kotouč, který se dá otáčet tak, aby se docílilo i směru odlétání posekané trávy (a ostatního matriálu) v tom směru do kterého chcete, aby požadovaný materiál odlétával. Bohužel se v tomto případě tak nestalo. Tento článek píši hlavně proto, abych docílil toho, aby se to již neopakovalo! Mám s tím starosti jak já tak i některý s úředníků.

Vezměte si kolik mě bude stát opětovné umytí vozu cca 200,- Kč a v případě, že se potvrdí i poškození laku, tak i oprava karoserie vozu.....pořádně si prosím prohlédněte fotografie, na kterých je dobře vidět, že se v žádném případě nejedná o banalitu a automobil je od trávy nejen ve spodní části, ale po střechu a přední, boční okénka oházen trávou.

 

Info redakce: Po stížnosti na radnici Technické služby Prahy 16 uhradily panu Jirasovi účet za umytí auta v hodnotě 400 Kč.

Fotogalerie

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit