Práce na krytém bazénu finišují, plavci se mají na co těšit

Zhruba za dva měsíce se začne napouštět voda do krytého bazénu vedle radotínského biotopu. Bude mít 28 stupňů a skočit do ní bude možné již vv průběhu dubna.

Práce na krytém bazénu finišují, plavci se mají na co těšit

Veškeré technické zázemí - od strojovny přes filtrační zařízení až po solární panely - je připraveno k provozu. Stejně tak šatny či toalety. Zbývají poslední práce jako jsou obklady, dlažby, svítidla, vybavení bufetu. A může se napouštět...

Pětadvacet metrů dlouhý a dvanáct a půl metrů široký bazén s hloubkou od 1,3 do 1,6 metru bude mít čtyři plavecké dráhy a jeden koridor, kde bude protiproud, masážní trysky a další vodní atrakce. Malé děti si užijí v dětském bazénku s teplotou 30°C, o šest stupňů více bude mít velká vířivcka. A to stále není vše. K dispozici bude i parní lázeň. A po plavání se budou moci návštěvníci občerstvit v novém bufetu.

Úžasný je nejen strop bazénu (dodavatelem dřevěných trámů je stejná firma, která se podílela na střešní konstrukci školní auly), ale i výhled přes prosklené stěny - na biotop, ale i školu a kostel.

"Podařilo se nám vybudovat relaxační areál - biotop s krytým bazénem, který je ojedninělý nejen v Ptaze, ale v České republice vůbec. Disponuje nejmodernějšími technologiemi, slňujícími přísné ekologické normy. Věřím, že si naši spoluobčané bazén užijí," říká místostarosta Radotína Miroslav Knotek, který na stavbu krytého bazénu dohlíží.

Bazén bude v dopoledních hodinách sloužit k výuce plavání školám z Prahy 16, veřejnosti bude k dispozici ráno od 6.00 do 8.00 hodin a pak odpoledne od 16.00 do 22.00 hodin. Ceny vstupného se budou pohybovat mezi 80 - 100 korunami, zvýhodněni budou děti, senioři i rodiny s dětmi.

Umývárny pro muže a ženy:
IMG_1945.JPG

IMG_1929.JPG

Koridor s protiproudem a dalšími vodními atrakcemi:
IMG_2675.JPG

Tady budou čtyři plavecké dráhy:
IMG_2673.JPG

Poslední práce na vířivce:
IMG_2663.JPG

Dětský bazének je téměř hotov:
IMG_2679.JPG

Budoucí komora s párou:
IMG_2687.JPG

Dřevěný strop:
IMG_2668.JPG

Výhled na biotop:
IMG_2682.JPG

A školu s kostelem:
IMG_2685.JPG

Schody do bufetu:
IMG_2660.JPG

A tady bude bufet:
IMG_2700.JPG

Venkovní zastínění:

IMG_2705.JPG

Místostarosta Miroslav Knotek dohlíží na průběh stavby:
IMG_2669.JPG

 

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit