Maminky kuchařky vybraly dětem na knihy téměř 27 000 korun!

Neuvěřitelných 26 887 korun získaly maminky školáků prvního stupně základní školy prodejem pečiva, koláčků, dortíků a dalších pochutin, které samy napekly či uvařily a pak prodávaly ve vlastním stánku v rámci Havelského posvícení. Vybrané peníze budou použity na nákup knih do školní knihovny.

Maminky kuchařky vybraly dětem na knihy téměř 27 000 korun!

Charitativní akce s názvem "Pečeme na knížky pro školu", zorganizované paní Katkou Russell a paní Lenkou Studenou za podpory zástupkyně ředitele Základní školy Loučanská Jaroslavy Boháčové, se účastnilo celkem 26 rodičovských párů, které se také postupně střídaly o víkendu na stánku. Mezi lidmi chodily s košíkem dobrot i samy děti. Lidé za koláčky, buchty, dortíky, pizzy a další pochutiny přispívali dobrovolnou finanční částkou.
 
Do přípravy akce se zapojilo i několik tříd základní školy - děti například připravily výzdobu stánku a jeho okolí, pomohly i paní učitelky a družinářky.
 
"Chtěla bych touto cestou poděkovat všem, kteří se na akci Pečeme na knížky pro školu podíleli. Tedy hlavně rodičům, ale i kolegyním a dětem z 1. stupně. Tato úžasná akce přinese dětem mnoho hezkých společných chvilek nad knihou," uvedla Jaroslava Boháčová, zástupkyně ředitele školy.
 
A my děkujeme za skvělý nápad a jeho realizaci.
 
 
Peceme2.JPG
Peceme1.JPG

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit