Nové služby a obchody v Radotíně: jóga, prodej a pronájem motorek, rybářské potřeby, pivní pohotovost

Služby v Radotíně se zase o něco rozšíří. Na své si přijdou především motorkáři, rybáři, koňáci, ale i fandové zdravé výživy či jógy. V nových prostorách je už nyní otevřen bufet s polévkami, saláty, chlebíčky...

Nové služby a obchody v Radotíně: jóga, prodej a pronájem  motorek, rybářské potřeby, pivní pohotovost

Nový areál s obchůdky a službami vzniká na ulici Výpadová vedle obchodu s barvami, drogerií a železářstvím, patřící společnosti J+J Nájemníkovi. Právě ta se stala novým majitelem objektu, ve kterém se dloho provozoval prodej secondhandového textilu. Budova v současné době prochází rekonstrukcí, po níž se do nových prostor nastěhují noví obchodníci. A na co se budeme moci těšit? 

Už nyní je v areálu otevřen nový bufet s teplým a studeným občerstvením, brzy se otevře obchod s rybářskými potřebami, následovat bude prodejna s potřebami pro koňáky, v lednu pak přibude specializovaný shop pro motorkáře.

"Budeme se zaměřovat na enduro a silniční motocykly a vybavení s tím související. Bude to nejen prodejna, ale i půjčovna motorek a servis, prozradil nám spolumajitel obchodu Milan Holý, který už řadu let provozuje vyhlášenou Enduroškolu.

Těšit se mohou i příznivci zdravého životního stylu - v objektu vznikne prodejna zdravé výživy spojená s kurzy jógy. A na své si přijdou i miovníci zlatého moku, protože v části rekonstruovaných prostor se chystá pivní pohotovost.

Radotín prostě žije a my Žijeme Radotínem!

 

Bufet
                                                  Nový bufet s polévkami, saláty, chlebíčky... na ulici Výpadová

 

 

 

 

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit