Respektujme jeden druhého, jen tak přežijeme!

Dnes od půlnoci, platí pro všechny občany ČR, zákaz vycházení, bez toho aniž by neměli zakryté dýchací cesty!! Tím se myslí…..ústa a nos!!

Respektujme jeden druhého, jen tak přežijeme!

Myšleno, je také to, že si respirátor, nebo ústenku nasadíte před tím, než vyjdete ze svých domovních dveří, tím je myšleno, po opuštění bytu. Ano i na společné chodbě, či ve společných prostorách se můžete nekazit! Ti co bydlí v rodinných domech, by si respirátor, či ústenku měli nasadit po opuštění svého pozemku! To platí, ale i v případech když si sedáte k někomu do vozu, myšleno tím někoho s kým nesdílíte společnou domácnost! Berte to tak, že ,,VAŠE ROUŠKA CHRÁNÍ JEHO A JEHO ROUŠKA CHRÁNÍ VÁS“ tak to i je!

Je vidět, že někteří jsou si vědomi vážností situace a proto toto nařízení neberou na lehkou váhu! Najdou se mezi námi, ale bohužel i tací co kašlou, jak na sebe tak na ostatní! To jsou někteří z nás natolik tupí, že si neuvědomují, že opravdu tento vir neporazíme, jestliže se každý jedinec nebude chovat zodpovědně a ohleduplně? Prosím vás všechny, noste roušku, respirátor, nebo jen šátek či šálu tak, aby když náhodou kýchnete, nebo si odkašlete, zůstalo vše za touto vámi použitou bariérou.

Důvodem této fotoreportáže, není v žádném případě poukázat na to, jak směšně každý na fotografii v roušce vypadá, ale to jak zodpovědně k tomuto kroku právě tito zachycení lidé přistupují a na druhou stranu, jak jsou někteří naši spoluobčané omezení a bezohlední!!  Myslím si, že by MP, měla více, nežli jindy věnovat zpřísnit dohledovou činnost!! Dnes jsme tady, myslím tím na Starém sídlišti viděl, jen jednu strážnici MP a to ne při kontrole dodržování nošení ústenek!!   

Přeji vám i naší zemi, abychom byli zodpovědní, ohleduplní a všichni tuto situaci přežili.          

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit