Senioři, vyzkoušejte si zdarma elektrokolo

Jedete do kopce a předjíždíte o třicet let mladšího cyklistu. Ten pocit, že ještě zdaleka nepatříte "do starého železa" můžete opravdu zažít. Na elektrokole. Vyzkoušet si jej můžete právě nyní, na akci, kterou pořádá Ski&Bike Centrum Radotín.

Senioři, vyzkoušejte si zdarma elektrokolo

Projekt "Senioři na elektrokole" je určen široké veřejnosti ve věku 55+. "Cílem naší akce je ukázat lidem ve vyším věku, že se nemusí vzdávat sportovních aktivit, na které už třeba nemají tolik sil jako před lety. Elektrokolo je právě pro seniory ideálním dopravním prostředkem, díky kterému je možné být stále aktivní, být v kontaktu s přírodou či přáteli," říká Jiří Jetmar ze Ski&Bike Centrum Radotín.

Tento přední prodejce elektrokol pořádá předváděcí jízdy pro seniory na elektrokolech, a to vždy dopoledne od 9.30 hodin, v těchto termínech:

29. května
12. června
26. června

Rezervovat si termín projížďky na elektrokole můžete na tomto místě.

"Zájemcům předvedeme, jak se kolo ovládá, jaké má vlastnosti a společně s instruktorem pak projedeme okruh kolem deseti kilometrů nenáročným terénem, po cyklostezce kolem Berounky a Vltavy," upřesňuje Jan Jetmar.

Všichni účastníci budou mít k dispozici cyklistické helmy a připraveno bude také občerstvení. Vše je zdarma, akce není podmíněna žádnou obchodní objednávkou apod.

Neváhejte a vyzkoušejte si jízdu na kole, které jede téměř samo! S elektrokolem se nestárne!

Váš komentář

Pro vkládání komentářů se musíte přihlásit